Bedrijfsinfo

G. De Plecker - Lauwers nv, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van groenten en fruit, en Gurich nv, de firma die het transport van A tot Z regelt, zijn al meer dan 30 jaar actief in de Belgische en Duitse markt.

De zaakvoerder Guido De Plecker is van jongs af aan in deze wereld thuis. De jarenlange ervaring die hij bij zijn vader heeft opgedaan, ligt aan de basis van vakkundige bekwaamheid. Jong geleerd is oud gedaan. Ria Lauwers, eveneens zaakvoerster, staat in voor de administratieve leiding.

Wij als specialisten in aan - en verkoop en perfectionisten in transport, weten precies waar we de beste kwaliteit moeten halen. Zorgvuldigheid en kwaliteit: juist bij deze factoren spelen ervaring en vakkennis een belangrijkere rol.

Niet enkel de kwaliteit van onze producten, maar ook de kwaliteit van onze totale service maakt onze naam uit. Bovendien staan de Belgische groenten- en fruitsoorten over de hele wereld uitstekend aangeschreven als het om kwaliteit gaat.© 2024 G. De Plecker-Lauwers nv | Website developed by Servico Aanmelden