Import      -      Transport    -      Export

G. De Plecker - Lauwers nv

Gurich nv

  Bedrijf  Onze producten  Certificaten  Voedselveiligheid  Ons team  Links  Ligging 
 Vacatures  Contact
Wie zijn wij en wat doen wij?

G. De Plecker - Lauwers nv, gespecialiseerd in de aan - en verkoop van groenten en fruit, en Gurich nv, de firma die het transport van A tot Z regelt, zijn al meer dan 20 jaar actief in de Belgische en Duitse markt .

De zaakvoerder Guido De Plecker is van jongs af aan in deze wereld thuis. De jarenlange ervaring bij zijn vader ligt aan de basis van vakkundige  bekwaamheid. Kennis is macht en jong geleerd is oud gedaan. Mevrouw Ria Lauwers, eveneens zaakvoerster, staat in voor de administratieve leiding.
Wij als specialisten in aan - en verkoop, de perfectionisten in transporten, weten precies waar de beste kwaliteit  te halen. Zorgvuldigheid en kwaliteit: juist bij deze factoren spelen ervaring en vakkennis een belangrijkere rol dan wààr ook!

Niet enkel de kwaliteit van onze producten, maar de kwaliteit van onze totale service maakt onze naam uit. Wij maken gebruik van de modernste technieken en apparatuur: snelle computers, speciaal ontwikkelde software,.... Bovendien staan de Belgische groenten - en fruitsoorten over de hele wereld uitstekend aangeschreven als het om kwaliteit gaat.
    Lombaardstraat 11             2860 Sint-Katelijne-Waver                  Tel: 0032(0)15/55.32.74 of 0032(0)15/55.34.66                       Fax: 0032(0)15/55.37.00